Tilos volt a nemzeti zászló Kisújszálláson – A repedező nemzeti cukormáz alatt…

Kisújszállás Fidesz támogatott Nagykun Polgári Körös vezetésének megrepedt a nemzeti cukormáza és kilátszik alóla a rút valóság. A tegnap, 2014.09.27-én, tartott kulturális fesztiválon ugyanis több olyan nemzetellenes megnyilvánulás látott napvilágot, ami elgondolkodtató és arról tanúskodik, hogy a nemzeti cukormáz a Kormánypárti erőknél itt -ott megrepedhetett.

Az még kevés említést érdemel, hogy a Jobbikos főzősátrat és csapatot – az országos jó szokásnak eleget téve-  felszólították arra, hogy az árpádsávos zászlót ne használják és vegyék le a rendezvényen, mert az “politikai” zászló, de az amit Dr. Lukács László György és Dr. Gyüre Csaba országgyűlési képviselők  tapasztaltak az egyik árusnál, az mindennek a teteje.  Az árus elmondta, hogy külön felhívták a figyelmét, hogy a fesztiválra ne tegye ki standjára a nemzeti színű (piros-fehér-zöld) címeres lobogót és más zászlót (pl. árpádsávos), mert azok ott nem kívántak. Itt tart ma Kisújszállás – és ott az utasításokat kiadók- hogy a magyar nemzeti jelképünket, a nemzeti színű lobogót, sem lehet kitenni, mert politikai zászlónak minősül.  Ebből is látszik, hogy a Fidesz által helytartónak rendelt erők csak egy nemzeti cukormázzal leöntött csapatot takarnak. Valójában, számukra nemzeti jelképeink, nem kívánt politikai “állásfoglalások”.

Bezzeg a rendezvény plakátjain bőszen ott virít az uniós zászló és a Széchenyi 2020 logó, és hogy mindezt uniós pénzekből finanszírozták.

Mielőtt valaki azért megijedne: a jobbikos sátornál  a nemzeti, árpádsávos és a székely zászló is érintetlenül végiglobogta a rendezvényt.

Szörnyülködjön Ön is velünk: Az árussal és a képviselőkkel készült riportunkat itt tekinthetik meg: