Szurkolói kártya az NB III-as Szeged-Grosicsnál

Szurkolói kártyát vezetett be a Szeged 2011-Grosics Akadémia, ezentúl csak ezzel a fényképes igazolvánnyal lehet látogatni a hazai meccseket Gyulán.

A Grosics-akadémia székhelyén, Gyulán tartott sajtótájékoztatót a Szeged 2011-Grosics Akadémia szakmai vezetése, ahol először a négy új játékost mutatta be Nyilas Elek vezetőedző, aki kiemelte, hogy az új játékosok megtalálták a helyüket a csapatban, és egy kitűnő szériával ledolgozható az hatgólos hátrány a listavezető Soroksárral szemben.

Ezután a szurkolói kártyát mutatta be a szakmai stáb. Megtudtuk: a szurkolói kártyát már csütörtökön meg lehet váltani előzetesen Szegeden, a volt Napfény kempingben 15 és 17 óra között, de a gyulai akadémián is. “Személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával regisztráljuk a szurkolót, készül róla egy fénykép, és így kap egy visszavonásig érvényes belépőkártyát, ennek a felmutatásával tud belépőket vásárolni a hazai találkozókra. Ezt a kártyát a bajnoki mérkőzés napján is el tudjuk készíteni. A vendégszurkolók lakcímkártya felmutatásával igazolják majd magukat” – mondta el Tanács Attila technikai igazgató.

forrás: szeged.ma

forrás: http://ultrasliberi.hu/szurkoloi-kartya-az-nb-iii-as-szeged-grosicsnal/