A karcagi Jobbikosok is adományoztak az ünnepek előtt


A rászoruló családok száma bizony nem fogy és a térségünk, mint a Nagykunság utóbbi években elérhető lehetőségei sem pont az eddig is nélkülözőknek segítettek egy jobb, és szebb jövő elérésében.

Nincs mese, ki kell mondani: Az elmúlt évek, vagy inkább évtizedek kormányai nem a nép pártján, hanem főként saját környezetük meggazdagodásán dolgoztak és a milliomosokból milliárdosokat, a szegényekből még szegényebbeket tettek. A két társadalmi réteg közötti űr pedig tovább szakadt.

Amint azt már biztosan tudják, úgy a Jobbikos képviselők fizetésüket 10%-át minden hónapban jótékonyságra fordítják, és ezen felül az utóbbi hetek adományozásai között Karcagon is rászoruló – egy fedél alatt élő többgenerációs – családokat segítettek a Jobbikos önkormányzati képviselők a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványának és Dr.Lukács László György országgyűlési képviselő  közreműködésével.  

Az adományok házhoz és családhoz juttatásában, a két karcagi jobbikos önkormányzati képviselő Andrási András és Lengyel János volt az Alapítvány segítségére.

 

 


A csomagokban a tartós élelmiszereken túl apró kedvességek is helyet kaptak, amely az ünnepeket még családiasabbá, szeretetteljesebbé teheti és segítséget nyújthat az anyagilag amúgy is megterhelő ünnepi időszakban.