Ahogyan a kuruc.info is beszámolt róla, itt is olvasható a helyi szervezet elnökének közleménye:

Sorozatos cigánytámadások Karcagon- Karcag hagyja magát?

A hagyományosan Fideszes fellegvárnak tekinthető Karcagon ( Varga Mihály, Fazekas Sándor) is csődöt mondott a kormány közbiztonság politikája!

Az elmúlt időszakban több szomorú és sajnálatos eset történt Karcagon, melynek áldozatai minden esetben védtelen, kiszolgáltatott magyar emberek voltak. Úgy tűnik a magyar verés fogalma nem csak a határokon túl igaz, hanem sajnos csonka Magyarország városaiban, falvaiban is mindennapossá váló cselekménynek számítanak. Városunk lakóit fölháborította az a bűncselekmény- sorozat, melynek első áldozata egy ereje tel
jében lévő fiatalember baráti körben eltöltött éjszaka után hazafelé kerékpározott és balszerencséjére egy 4 fős cigány társasággal találkozott. A cigány férfiak szó nélkül nekiestek, lerántották a kerékpárjáról és brutálisan összeverték. Sérüléseinek súlyosságára jellemző, hogy kórházba érkező hozzátartozói első pillantásra nem ismerték föl. A fiatalember kb. egy hetes kórházi kezelést követően tudott csak hazamenni. Az áldozat csak többszöri unszolásra volt hajlandó rendőrségi feljelentést tenni, mert retteg az őt és hozzátartozóit fenyegető cigánybosszútól.

future-crime-gunNem sokkal az eset után egy 75 éves idős ember tartott hazafelé kerékpárján az egész napos kiskertjében végzett munka után, de balszerencséjére a kerékpárúton ugyanabban az időben 2 cigány fiatalember dohányzott. Miután az idős férfi megkérte, hogy engedjék tovább haladni az egyik fiatalember leütötte a kerékpárjáról és a bácsi az ott lévő vizes árokba zuhant, majd amikor az idős ember megpróbált kimászni az árokból, a másik elkövető nekifutásból teljes erővel fejen rúgta. Az eset fényes nappal, a város egyik legfogalmasabb pontján, délután 17 óra magasságában történt. Az idős ember sérülései szintén súlyosak és korából adódóan maradandóak.

A következő eset sem váratott soká magára, a korábbi esetek helyszínétől nem messze egy fiatalember várt a barátnőjére. Szerencsétlenségére a barátnője helyett 3 cigány fiatal érkezett és miután látták, hogy egyedül van a helyszínen, azonnal megpróbáltak cigarettát kérni tőle. Az áldozat azonban nem tudott ennek eleget tenni, mert nem dohányzik. Mivel megtagadta a kérésüket, ezért a helyszínen agyba- főbe verték, sérülései szintén súlyosak.

A fenti esetekre jellemző, hogy az áldozatok minden esetben egyedülállóak, mérsékelten védekezés- képesek és minden esetben magyarok. Az elkövetők minden esetben többszörös erőfölényben, brutális módon követték el tettüket. Az elkövetők, a szemtanúk és az áldozatok elmondása alapján minden esetben cigányok.

Ez az eseménysorozat is tipikusan mutatja a kormány közbiztonság helyreállítására tett ígéreteinek hiábavalóságát.

Andrási András a karcagi Jobbik elnöke

FRISSÍTVE:

Gyors válasz a karcagiak részéről a cigány terrorra! A város Jobbikos alapszervezete összefogva a legjelentősebb országos jobboldali szervezetekkel vonulásos demonstrációval  hívja fel a figyelmet, hogy véget ért a türelem!

ÚJABB FRISSÍTÉS 2013.06.20: A gárdisták ellen készülnek a cigányok Karcagon!

Több  az interneten felröppent hír szerint, illetve a városban néhány cigány vezető által hangoztatott kijelentések alapján ezer, vagy akár annál is több személy érkezését szervezik a városba,hogy megakadályozzák a 22.-én szombatra tervezett  demonstrációt. Meg nem erősített források alapján főként a környező települések cigány lakosait igyekeznek mozgósítani,de még Borsodból,és Szabolcsból is várnak buszokkal érkezőket. Úgy tűnik egyre intenzívebb a készülődés, és egyre  feszültebb a hangulat is a cigányság körében. Újabban gyakran elhangzó kijelentés-„ ez a mi városunk,itt ne vonulgassanak a nácik!” Lehet, hogy néhány jól ismert jog, és „rajvédő” szervezet is megjelenik, csak azért,hogy „hitelesen bizonyítva legyen a feketeruhás terror”. Nos ez a hétvége várhatóan nem csupán az időjárásnak köszönhetően lesz forró a karcagiaknak!

szjmv_karcag_kisfelbontas