A nyári szünet utáni első testületi ülés több pontban is érdekességet tartogatott Karcag város lakossága számára, hiszen kiderült: Karcagon annyira jól megy, hogy már idehaza egyetlen olyan építési vállalkozást sem találtak amely kivitelezhette volna az épülő rendőrkapitányságot, így egy londoni magyar cég a fővállalkozója a projektnek.

Mindezen túl az sem elhanyagolható, miszerint Tilalmas vízellátása, vagy a költségvetés módosítása mellett térfigyelő kamerarendszer kerül kiépítésre amelyet Lengyel János Jobbikos önkormányzati képviselőnk már a 2010-es programjában is felvezetett. 7 év alatt így sikerült elérni ezt a célt is, és igyekszünk annak is utána járni, mi is állhat annak az önkormányzati testületnek megküldött levélben, ahol az érintett személy a Fidesz-kormány szocialista időket idéző tevékenységét taglalja és nem járul hozzá a Sámándob újraépítéséhez.

(A település polgármestere erre a kérdésünkre úgy válaszolt: szuper ügyvédi gárda állnak a helyzet magaslatán és nincs semmi gond!

Viszont ha nincs gond, miért az ügyvédi rohamosztag? – tehetjük fel a kérdést.)

Tekintsék meg Képviselői Morzsánkat Andrási András és Lengyel János önkormányzati képviselőinkkel:

Fotó: Bodnár Csaba/Vidék.MA