Kiss Szilárd újra állami mobilkészüléken beszélheti meg üzleti ügyeit Fazekas Sándorral

Frissítés: Az index.hu információ szerint A Magyar Telekom Nyrt. és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága közel 42 millió Ft értékben 20 000 mobiltelefon beszerzéséről, és háromévi szolgáltatásról kötött megállapodást – írták, amiből kiderült, hogy a Bors tévesen jelentette meg, hogy 42 milliárdért szereznek be mobilokat.

Az eredeti közlemény:

42 milliárd azért, hogy a fogvatartottak is telefonálhassanak

Miközben a fideszes oligarchakormány továbbsarcolja a magyar családokat, a pénzükből ingyen mobiltelefont ajándékoz az elítélteknek. Az önmagában is vérlázító hírt még sikerült azzal fokozni, hogy a jelentősnek mondható beszerzésre a legnagyobb titokban, közel 42 milliárd forint értékben állapodtak meg a legnagyobb magyarországi hírközlési multinacionális vállalattal, amelynek tulajdonában álló hírportáltól korábban sajtóhírek szerint kormányzati nyomásra távolították el a szerkesztőség több tagját. Nem kizárt, hogy csúcskategóriás okostelefonokat is fog az állam vásárolni, mivel ebből az elképesztő összegből elítéltenként több mint 200 ezer forint jut a készülékek beszerzésére.

FazkeasKissSzilárd(Képünk illusztráció)

42 milliárd forintból a férfiak 40 éves nyugdíjba vonulásának egyharmadát finanszírozhatná az állam, vagy közel harmadával növelhetné a felsőoktatási férőhelyek számát, de könnyedén bevezethetné az ingyenes alapfokú internet-hozzáférést is. A Jobbik a kormány wellnessbörtönei helyett önfenntartó börtönöket hozna létre szerte az országban. Az önfenntartó börtönökben a rabok maguk termelnek még napi ellátási költségeiket, valamint a bűncselekményeik sértettjeinek kártérítését. Az önfenntartó börtönök mellett pedig költségcsökkentési megfontolásokból bel- és külföldi bérrabtartási megállapodásokat kötnénk, amelyekkel nagyságrendileg 15-20 milliárd forintnyi költségvetési forrást takaríthatnánk meg.

A Jobbik kormányra kerülve eltörli a Fidesz megmagyarázhatatlan luxusberuházását, felszámolja a fideszkorrupciót és gondoskodni fog arról, hogy Kiss Szilárd és jövőbeni fideszbűnöző cellatársai csak a börtönbeszélőn keresztül adhassanak interjút a bűnügyi magazinoknak!

Egyed Zsolt országgyűlési képviselő

Forrás: MTI