Döbbenet! Magukat a fideszes szavazókat sajnáljuk, hogy átverték őket! (Ezt a karcagiaknak látni és hallani kell!)

Izgalmas és mozgalmas testületi ülés zajlott egy kisebb csörtével 2018 január 25-én megtartott testületi ülésen Karcagon, ahol Lengyel János és Andrási András jobbikos önkormányzati képviselők többek között a közútkezelő városban végzett munkájától egészen a jobbikos kezdeményezésű gyermekorvosi praxis támogatásai is teret nyertek.

Olvassa el beszámolónkat arról, hogy mi hangzott el a soron következő karcagi önkormányzati testületi ülésen

Költségvetési témák is terítéken voltak…

Mindezek mellett szó esett a 20 ezer forintos babatámogatási kereten és a költségvetés főbb pontjain túl azon a számon kérésen is, ahol a Fidesz-KDNP képviselőihez szegezve a tényeket az elmúlt évek több mint 20 milliárd forintot érintő közpénzből való plakát és egyéb médiafinanszírozások hazugságtartalmával, hiszen kiderült: az Orbán-kormányzat 2300 migránst fogadott be TITOKBAN Magyarországra az elmúlt időszak alatt, akiknek ráadásul lakhatási támogatást is nyújtanak.

Ezzel a tettel pedig nem tettek mást a kormánypártiak, mint – ki kell mondani – saját szavazóikat vágta át

Lengyel János önkormányzati képviselőnk szavaival élve: Magukat a Fidesz szavazókat sajnálom, mert őket hülyítették. Azt hazudták, hogy megvédték az országot!

Lengyel János önkormányzati képviselő (Jobbik)

Ez bizony nem sikerült nekik, és ráadásul még csekken is kérték az állampolgárok támogatását ahhoz, hogy Magyarország magyar ország maradjon. (Hangsúlyoznánk: Titokban fogadtak be több ezer migránst hazánkba, mégis pénzügyi hozzájárulásért kuncsorgó levelet küldtek ki országszerte és azon is túl.)

Itt nézheti meg a két karcagi képviselő beszámolóját

 

A Soros-irodákról – A Fidesz átverte a saját szimpatizánsait

A társadalmi megbízatású alpolgármester-asszony elsorolta a budapesti konferencián elhangzottakat (aki emlékezetes a videóban is nyilatkozott a témában az Indexnek akkor) a félelemre aspirálva.

Andrási András önkormányzati képviselő (Jobbik)

Talán egyedül a Jobbikos képviselők voltak észnél, és ezt a témát kihasználva Andrási András kérte számon a Fidesz-KDNP képviselőin az Orbán-kormány által befogadott mintegy 2300 migráns helyzetét akiknek jól tudjuk: lakhatási támogatást is nyújtanak.

Az is napvilágot látott, hogy az oltalmazottak közül pedig jó néhány bűncselekményt követett el a magyar emberek sérelmére.

Kép és videó: Karcagjobbik.tv