Kampányzáró standolás a karcagi Jobbiktól

2014.10.11 Egy teljes délelőttös standolással zárta kampányát a Jobbik karcagi Alapszervezete, melynek egyik vendége Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik frakcióvezető-helyettese volt. A piacon felállított standon az összes jelölt, a polgármester-jelölt is személyesen várta az érdeklődőket, de ott volt Dr. Lukács László György országgyűlési képviselő is, aki friss országgyűlési tapasztalatait osztotta meg a karcagiakkal. A standasztalnál tucatjával fogytak a jobbikos lufik, hűtőmágnesek, tollak és újságok.

karcagistandolás

 

karcagistandolás1

A standolást követően tartotta közös sajtótájékoztatóját Farkas Gergely és Nagy János polgármester-jelölt. Farkas Gergely elmondta, hogy külön örült, hogy Karcagra jöhetett kampányzárásra, hiszen mindig öröm olyan helyre jönni, ahol személyesen is jól ismeri a jelöltet. Nagy Jánost már több éve ismeri és bizton állíthatja, hogy az ő személye, a fiatalos lendülettel és a felkészültséggel, alkalmas Karcag város vezetésére.

Nagy János tájékoztatójában ismételten a választáson való részvételre buzdította a szavazókat, és kiemelte, hogy ő és csapata kész felszámolni, az elmúlt 24 év elkényelmesedett, szürke városvezetését.

A sajtótájékoztatóról készült videót itt nézheti meg: