Az elmúlt hónapok kitartó munkája és elvégzett eredményei jól mutatják, hogy Karcag városában a Jobbik önkormányzati képviselői nem csak a lakosságért tesznek, hanem igenis hatékonyan képviselik az állampolgárokat.

A településen ugyanis sokszori felszólalás eredményeként megvalósításra került a város egyetlen lámpás kereszteződése. Az érintett kivitelezés ugyanakkor még hiányosságokat foglal magába, hiszen amint azt Lengyel János önkormányzati képviselő napirend előtti felszólalásában említette, úgy szükséges egy megállni tilos tábla kihelyezése is, a forgalom zavartalanságának biztosítása érdekében. Ezen túlmenően az ivóvízgondokra is sor kerülhetett volna, ha a szolgáltató vállalat képviselője megjelenik a testületi ülésen és számot ad a gondok megoldására.

Andrási András képviselő beszámolójából az is kitűnhet, hogy Karcag város külterületén úgy történhetett építkezés, hogy arra nem csak nem kaptak, de nem is kértek engedélyt a megfelelő hatóságtól. Hogy pontosan mely területet érinti ez a felvetés és mi lehet a következménye a város számára?

Tekintsék meg a 2017. június 29-én készített Képviselői Morzsánkat!