Devizahitelesekért tüntetett a Jobbik Kisújszálláson.

A devizahitelesek érdekében szervezett demonstrációt a Jobbik kisújszállási és karcagi szervezete 2014. február 28. napjának este 18.00 órai kezdettel, tájékoztatta a média megjelent képviselőit Dr. Lukács László György a Jobbik Jász-Nagykun-Szolnok Megyei 3. választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.  Dr. Lukács kiemelte, hogy a Kormány csak az időhúzásban érdekelt, míg a Jobbiknak a 7 vezért tervben kész megoldásai vannak a probléma megoldására, melyet röviden ismertetett is sajtótájékoztatója során.

A megjelent média tájékoztatását  követően kezdődött a köztéri demonstráció, amelyen felszólalt Szarvák Márton a Jobbik kisújszállási szervezetének alelnöke. Az eső ellenére összegyűlt közel 100 fős érdeklődőt figyelmeztette az elmúlt kormányok bűneire, és arra, hogy valójában mindegyik korábbi kormány – legyen baloldali vagy magát nemzetinek mondó jobboldali – csak a hitelesek kiszolgáltatásához értetett.  Ezt követően László Attila a Szebb Jövőért Polgárőrság vezetője kért szót és beszélt a devizások elszegényedése, kiszolgáltatása és annak későbbi közbiztonsági vonatkozásairól. Kiemelte, hogy szándékos ellehetetlenítése folyik a tisztes dolgozó magyar embereknek, amelynek egyetlen célja, hogy növelje a kiszolgáltatottságát  a magyar embereknek. Megemlítette, hogy a magyarság meg fogja védeni magát az idegen hatalmaktól, de az idegen hatalmak által a magyarságra uszított csoportoktól is.

1794597_593024834114320_482969976_n

 

A rendezvény záró szónoka Dr. Lukács László György volt, aki ismertette a Jobbik megoldási javaslatait a devizahitelesek ügyében. Kiemelte a felvételkori forintosítást, az önálló bírósági végrehajtók működésének tisztába tételét, vagy például a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását egészen a teljes problémakör megoldásáig, és nem csak egy meghatározott időpontig.

SAMSUNG DIGITAL MOVIE

 

A felszólalásokat követően a jelenlévők  a két banki fiók elé vonultak, ahol mécsesgyújtással emlékeztek a bankok által tönkretett családokra, kisemmizett és öngyilkosságba kergetett hitelesekre és több transzparenst illetve 2 fekete keresztet hagytak a bankfiókok előtt,emlékeztetve az arra járókat a bankok gátlástalan tetteire.

SAMSUNG DIGITAL MOVIE

devizakisúj3

devizakisúj5

kép és információ: karcagjobbik.tv