A családosokat szólítja meg a Jobbik januári kampánya

A fiatalok után a családokat kívánja megszólítani a Jobbik új arculati plakátkampányával – nyilatkozta Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője az egyik, Bartók Béla úti plakát előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Dúró Dóra elmondta: a fiatalokat megszólító novemberi plakátkampányhoz számos pozitív visszajelzés érkezett, ám most a felsőbb korosztály és a családosok kerültek középpontba. Többen jelezték ugyanis, hogy úgy érzik, nem voltak megszólítva a korábbi üzenettel.

AlfahirDuroDoraujplakat

Kampányuk második szakaszában azt szeretnék bemutatni, hogy a Jobbik a “média torzításaival szemben a magyar családok pártján áll” – hangsúlyozta a politikus.

A jobbikos képviselő beszélt továbbá arról is, hogy ezer darab plakátot helyeztek ki országszerte, melyek január végéig lesznek majd láthatóak. Leszögezte: a munka során kisebb magyar vállalkozásokkal szerződtek, tudatosan kerülve a nagyvállalatokat, multikat, és természetesen a Simicska-közeli cégeket is.

Korábban, azzal vádolták meg többen is a Jobbikot, hogy túlságosan “liberális” és “Benetton-reklámos” lett a novemberi, a fiataloknak szóló kampányuk. Az N1TV összeállítást azonban nem erről tanúskodik:

forrás: Jobbik és alfahir.hu