Aktivitás és őszinteség: Ez egy jó jelölt és ez egy sikeres város tulajdonsága

Abádszalók polgármester választásra készülődik

A tegnapi napon egy jó 50 fő előtt lakossági fórumot tartott Deák Eszter, az abádszalóki időközi polgármester választás független jelöltje- akit a Jobbik is támogat- valamint vendégségben Novák Előd, a párt országos alelnöke, és Dr. Lukács László György a párt térségbeli országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettes.

lakossági3

lakossági5

A fórumon Deák Eszter ismertette terveit, elképzeléseit, de az abádszalóki választás fontosságáról és Magyarország gondjairól szó esett. A videón is hallható helyi lakosok által feltett kérdésekre és észrevételekre (panaszokra, korrupcióra, közmunkabotrányra) bizony vastapsban kifejezhető válasz érkezett.

Deák Eszter beszédét és terveit Dr. Lukács László György két szóval jellemezte, aktivitással és őszinteséggel, amire szerinte nem csak egy jó jelöltnek, hanem a választás előtt álló Abádszalóknak is nagy szüksége van a jövőre nézve.

lakossági18

Valamennyi felszólaló kiemelte, fontos, hogy az emberek a félelmüket és az ostoba üres ígéreteket félretéve menjenek el szavazni és buzdítsanak erre minél több abádszalókit is.

A  lakossági fórum a kérdések feltevésével és az azokra adott válaszokkal ért véget.

A videót a kezdő képsorok között találja.